Geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.


 


 

Gert Nuijs werkt met vrij expressieve kleuren. Zijn onderwerpen haalt hij uit de natuur of zijn directe omgeving. De weg die Gert volgt is van figuratief naar abstract. Schilderen is zijn passie!

 

De opleiding aan de LTS, werktuigbouwkunde, was de aanleiding dat Paul van Amelsvoort een grote interesse ontwikkelde voor lassen en lastechnieken. Hij is een autodidact en in de afgelopen 25 jaar is het lassen meer dan een hobby geworden. Sinds 2012 heeft hij zich gespecialiseerd in objecten die het in-en exterieur kunnen verfraaien zoals lampen, muziekinstrumenten, gebruiksvoorwerpen en ornamentale kunst geënt op volkeren of geïnspireerd door beroemde kunstenaars.

Ook is hij zich sinds 2012 gaan richten, naast het werken met “scrap-metaal”, op het werken met nieuwe bevestigingsmaterialen zoals moeren en revetten.  Dit resulteerde o.a. in een verscheidenheid aan sculpturen, waaronder thematische figuren en torso’s die tentoongesteld zijn. De diversiteit aan werkmaterialen inspireren hem keer op keer tot nieuwe experimenten en het scheppen van steeds andere objecten.

Bekijk zijn website.