Geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.


Heidi en Maria vertegenwoordigen twee verschillende disciplines.


Heidi van Vugt is haar hele leven al creatief bezig. Ze heeft verschillende cursussen en opleidingen gevolgd, om zichzelf te blijven ontwikkelen. Onder andere bij René de Vries een tweejarige cursus materie schilderen en een jaar aquarel schilderen. Ook een tekenopleiding bij tekenstudio JB in Best. Ze wil  nog verder doorgroeien op het gebied van portretten, dieren en natuur.

Dit schilderij is geïnspireerd door de bloemen in de natuur om Heidi heen. Op deze manier is er een hele serie kunst ontstaan. Het werk is een speels en kleurrijk geheel dat vreugde brengt in elke ruime.


De vormen en dynamiek in dit tweeluik schilderij zijn ontstaan door middel van muziek. Door het samenspel van Heidi’s gevoel en de melodie, vormt zich een werk dat in balans en beweging is.


Maria Meulenbroeks is afgestudeerd aan de keramiekopleiding in Gouda als keramiste. Daarna nog 2 verdiepingsjaren in draaien en glazuren. De natuur is haar grootste inspiratiebron. In haar beelden zijn de 5 elementen: water, hout, vuur, aarde en lucht verwerkt.

De balans zoeken in haar overwegend a-symmetrische werken, gecombineerd met de gelaagdheid in de huidafwerking is voor Maria steeds weer een nieuwe uitdaging. De zelf-ontwikkelde glazuren geven een uniek karakter aan de beelden.

Bekijk haar website.

Werk van Maria