Geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.    


Helma Broekhof:  ” Ik ben geboren in ‘s Hertogenbosch. In de jaren 60 heb ik een opleiding gevolgd aan de vrije academie in Rotterdam en me gespecialiseerd in de schilderkunst. In 2009 heb ik de 5 jarige opleiding klassieke beeldhouwkunst van de kunstacademie in België afgerond.
Bij het schilderen probeer ik de dagelijkse voorwerpen zo weer te geven, dat je oog getrokken wordt naar het onderwerp, waar je anders aan voorbij zou lopen.
Small art is het onderwerp weergeven op een heel klein paneeltje, tevens schilder ik ook op grote doeken.
Regelmatig geef ik ook workshops. Mocht u hier belangstelling voor hebben, dan kunt u de informatie lezen op mijn website.

Zie haar website

Werk van Helma:Josina van Amsterdam:

Josina heeft een passie voor kunst. Al vanaf haar kindertijd schildert en boetseert zij. Zij laat zich inspireren door muziek, natuur en verre reizen. Ook zijn de mensen om haar heen, emoties, dans en beweging een belangrijke bron van inspiratie. Symboliek, spiritualiteit en mythologie zijn vaak terugkerend thema’s in haar werk. Ieder werk is een nieuw proces en ontstaat meestal intuïtief. Zij heeft mede daarom niet een vast thema. Alles mag, zonder grenzen. Beeldhouwen, maar ook schilderen, is voor haar met veel plezier experimenteren en onderzoeken.
Om zich verder te bekwamen volgde zij vele workshops en masterclasses. Een opleiding kunstzinnige therapie zorgde voor verdieping.  Een tijdlang had zij een eigen praktijk. Om zich verder te bekwamen in het beeldhouwen bezocht zij de kunstacademie in Arendonk, België.  Josina werkt met klei en in diverse steensoorten. Sommige verkochte beelden laat zij afgieten in brons.
Josina exposeert bij galerie Art-Best in Best beelden in steen en brons.  Het is een deel van haar oeuvre. Grotere beelden zijn bij haar thuis te zien.

Zie haar website

Volg haar op Facebook.com/josinavanamsterdam en Instagram.

Werk van Josina: