Ine Beerens schildert met name portretten in acryl en olieverf.

Ine maakt portretten van mens en dier, getekend in grafiet en pastel of geschilderd in acryl of olieverf, dat is haar passie. Af en toe afgewisseld met een stilleven.
Als autodidact in 2011 begonnen en daarna enkele lessen gevolgd bij portretschool Liseth Visser en ‘n masterclass bij Mitzy Renooy. Deze kunstenaars hebben heel verschillende schilderstijlen , dat was nu juist mijn uitdaging. In de afgelopen jaren heb ik veel mooie portretopdrachten mogen maken .  

 

 

 

 

Voor Gerrie geldt, creatief bezig zijn, de leidraad in haar leven is.
“Jarenlang heb ik veel klei verwerkt in beeldjes, ik bewerkte en vervormde vazen en andere vormen van keramiek wat zijn weg vond via mond op mondreclame en kunstmarkten. Het draaien, handvormen en gedraaide potten vervormen, zelf glazuren samenstellen, handmatig de gasoven stoken en de uitdaging steeds weer iets nieuws toe te voegen heeft 15 jaar lang een groot deel van mijn tijd genomen waar ik met veel plezier op terug kijk.

Mijn motto was: God schiep de mens uit klei, Gerrie maakt er een potje van.
Omdat het beter was te stoppen doordat het werk te zwaar werd ben ik gaan schilderen wat ook veel voldoening geeft. Het scheppen met de handen laat mij niet los, van klei of was voorwerpen maken en daar bronzen objecten van gieten is inspirerend.
Mijn fantasie zijn gang laten gaan is een basisbehoefte in mijn leven.”