Geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.  


Gertie Verheijen

“The artist is not a special kind of person, rather each person is a special kind of an artist.” (A. Coomaraswamy)
Deze gedachte was mijn motivatie toen ik vijftien jaar geleden begon met schilderen.

Ik kwam erachter, dat abstract schilderen mij de mogelijkheid gaf met kleur uit te drukken waarvoor ik wel gevoel maar geen woorden had.
En juist dit proces voelt voor mij als een persoonlijke verrijking.
Voor mijn schilderijen gebruik ik meestal acrylverf en uiteenlopende gereedschappen: kwast, paletmes,pleisterspaan, trekker…

Sinds een paar jaren heb ik me verdiept in de verschillende mogelijkheden om monoprints te vervaardingen.
Ik beleef veel plezier aan het experimenteren en aan het zoeken naar nieuwe technieken en toepassingen.

Denise Verhagen 

Al vanaf jongs af aan ben ik bezig met vormgeven in verschillende materialen. Na mijn studie Mode en Kleding ben ik opleiding goudsmeden in Schoonhoven gaan volgen waar ik mijn liefde voor sieraden en lichaamsversiering is begonnen. Met  Porselein kun je sieraden maken in combinalte met zilver, met klei kun je ruw en groots werken. Het is heerlijk om de klei tussen je vingers te voelen.

Mijn inspiratie komt van de alledaagse dingen die ik zie en blijven hangen zo vormen ze langzaam een voorwerp of sieraad in mijn hoofd, als het er eenmaal in mijn hoofd zit moet het er ook weer uit.

Bekijk haar website.

Flor du Puy

Mensen die mijn kleurrijke keramiek zien reageren bijna uitzondering met opmerkingen als: -humoristisch-, -daar word ik nou vrolijk van-, -daar knap ik van op-, blijmakend-, -ik zie dat je daar met plezier aan hebt gewerkt!-  
En dat vind ik dan weer leuk om te horen.
Het zijn allemaal unieke objecten.
Kom ook gewoon eens geheel vrijblijvend kijken!

 

Bekijk zijn website.