Voorwaarden
De deelnemende kunstenaar heeft een goede beheersing van de techniek en het materiaal opgebouwd en toont eigenheid en zeggingskracht. In eerste instantie wordt je werk beoordeeld via je website of een persoonlijk bezoek aan je huis/atelier. Samen met de galeriehoudster wordt bepaald welke objecten kunnen worden getoond. Uitgangspunt is om 2 weekenden achter elkaar kunst te tonen aan de muur, op sokkels en/of in de kastenwand of  in de vitrines. Eventueel voor groepen kan de beeldentuin worden gebruikt. Wij geven de voorkeur aan minimaal 2 kunstenaars met verschillende disciplines. Zo kun je samen bezoek ontvangen en elkaar helpen. De exposanten worden geacht om tijdens de openingsuren zelf aanwezig te zijn, op zaterdag- en zondagmiddag van 1 tot 5 uur.
De publiciteit zoals persberichten wordt o.a. door de galeriehoudster verzorgd, terwijl aan de exposant wordt gevraagd om ook zijn/haar eigen netwerk te informeren.

Privacy
Persoonlijke gegevens worden altijd specifiek aan de kunstenaar gevraagd (belangstellingsformulier) en worden alleen met hun toestemming vastgelegd.